• Assessorament
  • 1

Podeu continuar registrant les ofertes de treball i les candidatures a través de la web santcugatfeina.cat i adreçar-nos qualsevol consulta a l’adreça electrònica borsatreball@santcugat.cat

Assessorar-se

 
 
 
 

 

Atenció personalit­zada per ajudar a definir i a desenvolupar el projecte professional. Resolent dubtes entorn a la recerca de feina i oferint propostes d’activitats per a adquirir noves competències i coneixements de suport per a assolir amb èxit els objectius professionals.

 

Sant Cugat Feina

C/ Vallès, 18

Telèfon 93 565 70 00, ext. 2800, o al telèfon 010

Atenció presencial de dilluns a divendres de 9h a 11h

 

 

Seguint el Decret municipal amb les mesures preventives per evitar la propagació del coronavirus SARS-CoV-2, l'atenció presencial no estarà operativa des del divendres 13 de març i durant 15 dies (prorrogables). 

Consulteu l'actualitat de les mesures a santcugat.cat 

 

Podeu dirigir les vostres consultes al 93 565 70 00, ext. 2800 o bé a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

  

 

 

Contacta'ns i informa’t dels diferents serveis que oferim:

 

-          Entrevistes i seguiments individuals d’orientació

-          Punt d’Informació  d’Ocupació

-          Tallers d’orientació  i recerca de feina

-          Club de la Feina (de dilluns a dijous de 9h a 11h) 

 

 

Per seguretat. Per responsabilitat. Per solidaritat.

Ara, enlloc com a casa 

 

Prestació dels serveis de Sant Cugat Feina

 

Us informem que com a conseqüència del virus COVID-19, l’Ajuntament de Sant Cugat ha emès un Decret amb Mesures excepcionals adreçades a tots els membres electes i al personal al servei de l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès. Per la qual cosa i des de l’àmbit d'Ocupació de l’Ajuntament de Sant Cugat es posposa tota l'activitat presencial.

 

Dissabte 14 de març es va convocar el CECOPAL (Centre de Coordinació Municipal) i es va decidir tancar totes les dependències municipals a partir de dilluns 16 i fins al 29 de març. Tots els CAP estan oberts, Casa Mònaco (que centralitza els serveis socials) i els mercats municipals.

 

Aquelles persones usuàries que tingueu data i hora per rebre assessorament personalitzat, us contactarem, o bé per telèfon o bé per e-mail, per donar-vos servei o posposar data segons el servei. Ens posem a la vostra disposició i us volem transmetre que estem a distància per allò que us faci falta. 

 

Per contactar amb els diferents serveis us recordem els nostres contactes:

 

Ocupació:

  • Borsa de treball: Podeu continuar registrant les ofertes de treball i les candidatures a través de la web Sant Cugat Feina i adreçar-nos qualsevol consulta a l’adreça electrònica Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  • Orientació: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  • Per a la resta de temes: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., preferentment. Excepcionalment tel. 680 70 16 84.

Comerç i mercats:

  • Comerç: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  • Mercats: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Consum:

  • Podeu registrar les reclamacions a través de la seu electrònica de l’Ajuntament Reclamacions i adreçar-nos qualsevol consulta a l’adreça electrònica Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Oficina d’Atenció a l’Empresa:

  • Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Trobareu tota la informació municipal actualitzada a santcugat.cat

 

Atentament,  

L' equip de Promoció Económica, Ocupació, Empresa, Comerç i Consum de l'Ajuntament de Sant Cugat

 

#AraEnllocComaCasa

 

Més informació a www.santcugat.cat , App Sant Cugat i @ajsantcugat