• Assessorament
  • 1
Si ja estàs registrat/da a Sant Cugat Feina, pots adreçar les teves consultes o sol·licituds d’orientació a recercadefeina@santcugat.cat .Si ja et trobes en procés d’orientació, a l’adreça electrònica de la teva orientadora referent. Si no has utilitzat mai el Servei i ens vols adreçar alguna petició o consulta, emplena aquest formulari                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

Assessorar-se

  
                    
 
 

 

Sant Cugat Feina

Ofereix atenció personalit­zada per ajudar a definir i a desenvolupar el projecte professional. Resolent dubtes entorn a la recerca de feina i oferint propostes d’activitats per a adquirir noves competències i coneixements de suport per a assolir amb èxit els objectius professionals.

 

 

Altres vies de contacte actuals amb el serveis de Sant Cugat Feina

 

  • Borsa de treball: Podeu continuar registrant les ofertes de treball i les candidatures a través de la web Sant Cugat Feina i adreçar-nos qualsevol consulta a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  • Orientació: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
  • Per a la resta de temes: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., preferentment. Excepcionalment tel. 680 70 16 84.

  

Trobareu tota la informació municipal actualitzada a santcugat.cat. Hi podeu consultar les 60 mesures socioeconòmiques que l'Ajuntament vol implementar per mitigar les conseqüències que està originant i originarà l’estat d’alarma declarat pel govern de l’Estat i les mesures de confinament per la COVID-19  i el Pla de desconfinament amb les seves fases.