IT CLUB: EL CLUB DE LA INFORMÀTICA PER A TOTHOM

Si no tens cap coneixement de les eines informàtiques o són molt escasses, a l’IT Club t’oferim formació bàsica (alfabetització digital) per a que puguis guanyar en autonomia en l’ús de l’ordinador i ampliïs així el teu ventall d’opcions a l’hora de buscar feina.

En 5 setmanes podràs desenvolupar les habilitats digitals necessàries per optimizar la teva recerca de feina

 

INFORMACIÓ PRÀCTICA

El curs d'Alfabetització digital està format per 45h de classe + 8h de pràctica amb acompanyament del personal tècnic.

S'imparteix de manera presencial a l'espai d'informàtica de Sant Cugat Feina.

 

Horari de les sessions:

Classes: Dimarts i dijous de 9h a 14h (9 sessions)

Pràctica: De dilluns a dijous de 11:30 a 13:30 (4 sessions)

 

L'accés a la formació és per derivació del personal tècnic orientador de Sant Cugat Feina i prèvia prova de nivell per tal de valorar els coneixements previs i configurar grups.

 

Si vols més  informació demana’ns informació a través del formulari web

 

 

Els i les alumnes opinen...

 

 

 

 

Acreditació de competències professionals: Punt d'informació

Si ets professional, fes-ho oficial!

L' Acreditació de competències professionals és un procediment per obtenir una acreditació oficial de la capacitat de la persona per desenvolupar una activitat professional en la que ja té experiència o formació no reconeguda oficialment. 

Participaràs en un seguit d'entrevistes per valorar les competències professionals que constitueixen part d'un certificat o títol professional. Si l'avaluació és favorable, obtindràs una certificació oficial que podràs convalidar, i completar llavors la formació d'un Certificat de Professionalitat o Títol de Formació Professional. 

Un cop finalitzat el procés d'acreditació, rebràs orientació per continuar amb la teva formació.

L' Acreditació de competències professionals es duu a terme des de l'Agència Pública de Formació i Qualificació Professionals de Catalunya, de la Generalitat de Catalunya

Sant Cugat Feina és punt d'informació i orientació de l'Acreditació de competències: Oferim suport sobre les fases del procediment, l'admissió, els drets i compromisos i les acreditacions oficials que es poden obtenir i els seus efectes. Contacta'ns i acreditat!

Inscriu-te a les nostres Newsletter

  Newsletter Ocupació

  Newsletter Empresa