ORIENTACIÓ LABORAL PRESENCIAL

Mitjançant l’orientació presencial t’acompanyem en el teu procés de recerca de feina i/o definició del teu projecte professional, de manera totalment personalitzada. Aquesta orientació inclou tant entrevistes individuals com accions de caràcter grupal amb una variada oferta de tallers per a la millora de la teva ocupabilitat, el coneixement de les estratègies de recerca de feina més efectives i la gestió emocional necessària per a dur a terme el procés amb un nivell òptim de motivació.

Vols cita prèvia amb un/a tècnic/a d’orientació? Clica aquí i omple el formulari.

 

 

 

Acreditació de competències professionals: Punt d'informació

Si ets professional, fes-ho oficial!

L' Acreditació de competències professionals és un procediment per obtenir una acreditació oficial de la capacitat de la persona per desenvolupar una activitat professional en la que ja té experiència o formació no reconeguda oficialment. 

Participaràs en un seguit d'entrevistes per valorar les competències professionals que constitueixen part d'un certificat o títol professional. Si l'avaluació és favorable, obtindràs una certificació oficial que podràs convalidar, i completar llavors la formació d'un Certificat de Professionalitat o Títol de Formació Professional. 

Un cop finalitzat el procés d'acreditació, rebràs orientació per continuar amb la teva formació.

L' Acreditació de competències professionals es duu a terme des de l'Agència Pública de Formació i Qualificació Professionals de Catalunya, de la Generalitat de Catalunya

Sant Cugat Feina és punt d'informació i orientació de l'Acreditació de competències: Oferim suport sobre les fases del procediment, l'admissió, els drets i compromisos i les acreditacions oficials que es poden obtenir i els seus efectes. Contacta'ns i acreditat!

Inscriu-te a les nostres Newsletter

  Newsletter Ocupació

  Newsletter Empresa