ESPAI D'ATENCIÓ EMOCIONAL

Amb aquest servei, complementari a les accions d’orientació laboral pròpiament, es posen a l’abast de les persones que cerquen feina, un seguit d’accions tant de caràcter grupal com individual, amb l’objectiu de millorar, preservar i sostenir el seu benestar emocional per tal  que puguin engegar i mantenir un procés d’acompanyament a la recerca el més satisfactori possible i/o millorar el seu nivell d’ocupabilitat. Es tracta d’accions conduïdes per una professional experta amb la que es treballaran aspectes com el coneixement d’un/a mateix/a, l’autoestima o la gestió de les emocions i de l’estrès, entre d’altres.

 

 

Si t'interessa saber-ne més, contacta amb Sant Cugat Feina: 

 

Atenció a les persones: 

C/ Vallès, 18.

935657000, ext. 2800 de dilluns a dijous laborables de 09h a 14h.

A través d'aquest formulari 

 

Acreditació de competències professionals: Punt d'informació

Si ets professional, fes-ho oficial!

L' Acreditació de competències professionals és un procediment per obtenir una acreditació oficial de la capacitat de la persona per desenvolupar una activitat professional en la que ja té experiència o formació no reconeguda oficialment. 

Participaràs en un seguit d'entrevistes per valorar les competències professionals que constitueixen part d'un certificat o títol professional. Si l'avaluació és favorable, obtindràs una certificació oficial que podràs convalidar, i completar llavors la formació d'un Certificat de Professionalitat o Títol de Formació Professional. 

Un cop finalitzat el procés d'acreditació, rebràs orientació per continuar amb la teva formació.

L' Acreditació de competències professionals es duu a terme des de l'Agència Pública de Formació i Qualificació Professionals de Catalunya, de la Generalitat de Catalunya

Sant Cugat Feina és punt d'informació i orientació de l'Acreditació de competències: Oferim suport sobre les fases del procediment, l'admissió, els drets i compromisos i les acreditacions oficials que es poden obtenir i els seus efectes. Contacta'ns i acreditat!

Inscriu-te a les nostres Newsletter

  Newsletter Ocupació

  Newsletter Empresa