CONSULTES PUNTUALS D'ORIENTACIÓ

En l’espai per a Consultes puntuals d’orientació una persona tècnica orientadora del servei atendrà el teu dubte en relació a la recerca de feina sense cita prèvia i de manera breu.
Les consultes que es poden adreçar a aquest servei són les de tipus concís i que no requereixin d’un procés d’orientació integral.
En cas de valorar-ho, el personal tècnic que t’atengui et pot proposar d’iniciar una atenció completa.

HORARI: 

DE DILLUNS A DIJOUS

De 09h a 14h

Accés sense cita prèvia

 

També pots contactar-nos a:

Atenció a les persones: 

C/ Vallès, 18.

935657000, ext. 2800 de dilluns a dijous laborables de 09h a 14h

A través d'aquest formulari o a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 

 

Acreditació de competències professionals: Punt d'informació

Si ets professional, fes-ho oficial!

L' Acreditació de competències professionals és un procediment per obtenir una acreditació oficial de la capacitat de la persona per desenvolupar una activitat professional en la que ja té experiència o formació no reconeguda oficialment. 

Participaràs en un seguit d'entrevistes per valorar les competències professionals que constitueixen part d'un certificat o títol professional. Si l'avaluació és favorable, obtindràs una certificació oficial que podràs convalidar, i completar llavors la formació d'un Certificat de Professionalitat o Títol de Formació Professional. 

Un cop finalitzat el procés d'acreditació, rebràs orientació per continuar amb la teva formació.

L' Acreditació de competències professionals es duu a terme des de l'Agència Pública de Formació i Qualificació Professionals de Catalunya, de la Generalitat de Catalunya

Sant Cugat Feina és punt d'informació i orientació de l'Acreditació de competències: Oferim suport sobre les fases del procediment, l'admissió, els drets i compromisos i les acreditacions oficials que es poden obtenir i els seus efectes. Contacta'ns i acreditat!

Inscriu-te a les nostres Newsletter

  Newsletter Ocupació

  Newsletter Empresa